Een rondje over het nieuwe Circuit Zandvoort met Robert Doornbos in een supersnelle Porsche!

Begin 2020 was het dan eindelijk zo ver, het nieuwe circuit van Zandvoort voor de terugkeer van de Formule 1 was af! De Hugenholtz bocht en de Arie Luyendijk bocht hebben een steile banking gekregen om het circuit nog sneller te maken en de inhaalmogelijkheden aan het einde van het rechte stuk te vergroten. Ook is de omheining van de baan een stuk veiliger gemaakt. dit was nodig voor het behalen van een grade one licentie van de FIA.

Robert Doornbos - Daka Racingphotos

Eru Prestige had een winactie georganiseerd waarbij de gelukkige winnaar een twee daagse race cursus kon winnen en op deze manier zijn racelicentie kon halen op het nieuwe Circuit van Zandvoort. Helaas werd de winnaar wagenziek tijdens de cursus en moest hij voor de tweede dag vroegtijdig stoppen. Dit betekende wel dat er een aantal andere gelukkigen waren die samen met Robert Doornbos een hotlap over het circuit mochten maken in een gloednieuwe Porsche 911. Hier is de video van Eru Prestige te zien.

Daan Kalksma was een van de gelukkigen die op volle vaart mee mocht rijden met Robert Doornbos over Circuit Zandvoort. Hij heeft hier een YouTube video over gemaakt en deze is te zien via de videospeler hier onder.

Een rondje over Circuit Zandvoort met oud Formule 1 coureur Robert Doornbos
Deel dit artikel
Standaard afbeelding
Daan Kalksma

Daan Kalksma is the owner and chief editor of Daka Racingphotos. He also takes care of PR and contacts with drivers, circuits and advertisers.

Artikelen: 31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.